Απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος

ΤΑΞΙΔΙ

Απευθείας αεροπορική σύνδεση με το Λονδίνο αποκτά ο Βόλος από το καλοκαίρι του 2018 και αναλόγως της επιβατικής κίνησης τα δρομολόγια θα επεκταθούν και θα πυκνώσουν.

Τα αεροπορικά δρομολόγια θα εκτελούνται από την EasyJet και θα συνδέουν τον αερολιμένα του Βόλου στην Νέα Αγχίαλο με το αεροδρόμιο του Gatwick,που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε πριν από μερικές ημέρες κατά τη διάρκεια της μεγάλης Εκθεσης Τουρισμού του Λονδίνου, όπου συμμετέχει σταθερά το δίδυμο «Βόλος-Πήλιον» και η οριστική συμφωνία «έκλεισε» στον Βόλο όταν εκπρόσωποι της EasyJet επισκέφθηκαν την περιοχή και είδαν τις εγκαταστάσεις του αερολιμένα στη Νέα Αγχίαλο.

Τα νέα αεροπρικά δρομολόγια μεταξύ Βόλου και Λονδίνου,θα ξεκινήσουν σε πρώτη φάση στο τέλος του προσεχούς Ιουνίου, θα έχουν διάρκεια 20 εβδομάδων και θα ολοκληρωθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Θα εκτελούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Gatwick προς τον Βόλο και το αντίστροφο με αεροσκάφη μεσαίου μεγέθους των 188 θέσεων.

Η ΕasyJet έως το τέλος Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα στην ιστοσελίδα της την έναρξη των θερινών δρομολογίων μεταξύ Λονδίνου και Βόλου, ενώ παράλληλα το ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων της εταιρίας προγραμματίζεται να ανοίξει από τον Ιανουάριο του 2018.

Στα σχέδια της εταιρίας-κολοσσός είναι η ένταξη της νέας αεροπορικής σύνδεσης στο διαφημιστικό περιοδικό που διακινεί σε όλες τις πτήσεις της αλλά και στα άλλα μέσα προβολής που διαθέτει (instagram, facebook), γεγονός που αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή τόσο του αεροδρομίου του Βόλου, όσο και της Μαγνησίας και ολόκληρης της Θεσσαλίας.

(www.ekirikas.com)