Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.Ρ.Κ.Ι

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024 διενεργήθηκε στα γραφεία του «ΣΥ.Ρ.Κ.Ι.» στο Πέρα, η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου διετούς θητείας. Το νέο Σώμα συγκροτήθηκε ως εξής:

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: Γιώργος Παπαλιάρης

Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Μανώλης Κωστίδης

Γενική Γραμματέας: Θεοδώρα Διακρούση

Ειδική Γραμματέας και Υπεύθυνη Νεολαίας και Φιλανθρωπικών Θεμάτων: Λωξάνδρα Μαγίς Δημοπούλου

Ταμίας: Γιώργος Κυριακίδης

Βοηθός Ταμίας: Πέτρος Μπαζγκάρλο

Σύμβουλος Αντιπροέδρου και Υπεύθυνος Επικοινωνίας Ίμβρου και Τενέδου: Στράτος Δολτσινιάδης

Μέλος και Υπεύθυνος Εκπαιδευτικών Θεμάτων: Ιωάννης Δεμιρτζόγλου

Μέλος και Υπεύθυνος Διαχείρισης Πρωτοκόλλου: Νίκος Καλαμάρης

Μέλος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας με τα Ιδρύματα της Αντιόχειας: Δημήτρης Μαγιόγλου

Μέλος και Υπεύθυνη Επικοινωνίας με τα Ιδρύματα εντός Πόλης: Ευρυδίκη Πίγγου

Στις 10 Ιανουαρίου 2024, η νεοεκλεγείσα Επιτροπή του ΣΥ.Ρ.Κ.Ι. επισκέφθηκε την Α.Θ.Π. τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο στο Φανάρι και υπέβαλε τα σέβη της ζητώντας από τον Προκαθήμενο τις ευχές και ευλογίες Του για την έναρξη της νέας περιόδου μετά από τη διενέργεια των εκλογών και την κατανομή των αξιωμάτων. Ο Πρόεδρος κ. Πασπαλιάρης ενημέρωσε σχετικά την Α.Θ.Π. για το επιτελούμενο έργο και τον προγραμματισμό που έχει γίνει. Ο Πατριάρχης ευχήθηκε δύναμη παρά του Κυρίου και επανέλαβε ότι βρίσκεται δίπλα στον ΣΥ.Ρ.Κ.Ι. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλο.

Στις 11 Ιανουαρίου σύσσωμη η νεοεκλεγείσα Επιτροπή του ΣΥ.Ρ.Κ.Ι. επισκέφθηκε το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στην Πόλη, Πρέσβη κ. Κωνσταντίνο Κούτρα. Τα μέλη της Επιτροπής συστήθηκαν στο Γενικό Πρόξενο. Ο Πρόεδρος κ. Πασπαλιάρης ενημέρωσε σχετικά τον κ. Πρέσβη για το επιτελούμενο έργο και τον προγραμματισμό που έχει γίνει για την προσεχή περίοδο, καθώς και για τα προβλήματα που βιώνει η Ομογένεια. Ο κ. Κούτρας ευχήθηκε δύναμη και επανέλαβε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση βρίσκεται δίπλα στην Ομογένεια.

(http://rumvader.org)