Για την προβολή του ελληνικού Πολιτισμού στην Αυστραλία

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Εγκάρδια και εποικοδομητική συζήτηση με την Αντιπροέδρο της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας και Πρόεδρο του Ελληνικού Φεστιβάλ Σίδνεϋ, την κ. Nia Karteris που βρίσκεται στην Αθήνα είχε ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας, κ. Ιωάννης Χρυσουλάκης.

Ο κ. Χρυσουλάκης συνεχάρη την Nia Karteris, δεδομένου ότι το Ελληνικό Φεστιβάλ Σίδνεϋ, αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πλέον σημαντικές πολιτιστικές δράσεις της ελληνικής Διασποράς. Είχε επίσης την ευκαιρία να τη συγχαρεί – με την ιδιότητά της ως Αντιπροέδρου της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας – για την πολυσχιδή και εξαιρετικά αξιόλογη δράση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας, η οποία με εντιμότητα και συνέπεια προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στην Αυστραλία, όπως είπε ο κ. Χρυσουλάκης.

«Η προσφορά τους στον Ελληνισμό είναι πραγματικά ανεκτίμητη και σε αυτό το πλαίσιο συζητούμε ήδη – για το άμεσο μέλλον – τη δυνατότητα συνεργασιών στον τομέα του Πολιτισμού», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας.

(www.panhellenicpost.com)