Η νέα σύνθεση της Κοινοτικής Επιτροπής της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Στη μάχη για να αναβαθμίσουν έτι περαιτέρω τη θέση της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, ρίχνονται πλέον με όλες τους τις δυνάμεις, όλοι ανεξαιρέτως οι Κοινοτικοί της Επίτροποι.

Έτσι, μετά την ανάδειξη του νέου Προεδρείου, με τον Πρόεδρο τον Γιάννη Σιόκα ή ακόμη καλύτερα ως «πρώτο μεταξύ ίσων συναδέλφων του Κοινοτικών Επιτρόπων», όλη η Επιτροπή δίνει και πάλι τον καλύτερό της εαυτό και μέσα από τη νέα σύνθεση των κατά τόπους Εφορειών, που εξασφαλίζουν μία διάφανη και εποικοδομητική διοίκηση της Κοινότητας.

Έτσι, μετά τη δίκαιη εκλογή του Δημήτρη Κάβουρα στη θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΚΑ, το ίδιο σημαντική η εκλογή των κ.κ. Γ. Παπαδόπουλου, Αντρ. Βαφειάδη και Ν. Κόπελου ως επικεφαλής σε κρίσιμες Εφορείες.

Πιο συγκεκριμένα, την Εφορεία του Πρότυπου Οίκου Ευγηρίας «ΜΑΝΝΑ» αναλαμβάνει πλέον ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΚΑ κ. Ανδρέας Βαφειάδης, συνεπικουρούμενος από τον επίσης πρώην Αντιπρόεδρο κ. Νικόλα Κόπελο.

Τον τομέα της κοινωνικής πρόνοιας αναλαμβάνει ο κ. Νικόλας Κόπελος, με τη συμπαράσταση της Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΚΑ κας Μαίρης Παυλίδου.

Στην επίσης σημαντική Εφορεία της ΕΚΑ Αστικών – Τετραγώνου και συντήρησης που αφορά τις κτιριακές υποδομές της Κοινότητας επικεφαλής τίθεται ο πρώην Πρόεδρος της ΕΚΑ κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, με τη στήριξη των κ.κ. Νικόλα Κόπελου, Μιχάλη Καρυδιά και Πάρη Μακρή.

Στην Εφορεία Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, επανέρχεται δυναμικά ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΑ κ. Δημήτρης Κάβουρας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΚΑ κ. Γιάννη Σιόκα.

Στην Εφορεία Οικονομικών παραμένει επικεφαλής ο Οικονομικός Επόπτης της ΕΚΑ κ. Μακρής, με τη στήριξη του κ. Σιόκα.

Παράλληλα, ο κ. Μακρής αναλαμβάνει ως Προϊστάμενος και την Εφορεία Εστίασης, συνεπικουρούμενος από τον κ. Σιόκα.

Επίσης, στην ιδιαίτερα σημαντική Εφορεία των Εκπαιδευτηρίων της ΕΚΑ, επικεφαλής παραμένει ο πρώην Γενικός Γραμματέας κ. Μιχάλης Καρυδιάς, συνεπικουρούμενος και πάλι από τον κ. Πάρη Μακρή.

Τέλος, την Εφορεία Εκκλησιαστικών Υποθέσεων και Κοιμητηρίων αναλαμβάνει επικεφαλής η κα Παυλίδου με τη στήριξη του κ. Ανδρέα Βαφειάδη.

Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος, οι  δύο Αντιπρόεδροι, ο Γενικός Γραμματέας και ο Οικονομικός Επόπτης της ΕΚΑ αποτελούν αυτοδίκαια Μέλη όλων των Εφορειών.

(ekalexandria.org)