Εορτασμός των 90 χρόνων του Συλλόγου των Εν Ελλάδι Κασίων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων γιόρτασε τα 90 χρόνια δράσης και προσφοράς του. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων, παρουσία πολλών προσκεκλημένων και περιελάμβανε ομιλίες και αναφορές στην ιστορία του νησιού. Τα σημαντικότερα όμως σημεία αφορούσαν στη δράση και προσφορά του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων, που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του στάθηκε συμπαραστάτης κι αρωγός. Η δράση αυτή συνεχίζεται ως τις μέρες μας

Εκ μέρους του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Χριστοφίδης Χρήστος, ο Ταμίας κ. Κανελλόπουλος Γεώργιος και οι Σύμβουλοι κ. Θεμιστοκλέους Ηλιάνα, κ. Μιχαηλίδου Μαρία, κ. Σουλτανάκη Μυρσίνη, κ. Μαρκουλής Γεώργιος, κ. Τζιτζάς Απόστολος και κ. Δημητρίου Δημήτριος.

Ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων τίμησε τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη, για τη συμβολή του στην αγαστή συνεργασία των δύο σωματείων. Αντίστοιχα ο Πρόεδρος μας πρόσφερε στο Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων το επετειακό μετάλλιο των 85 χρόνων δράσης και προσφοράς του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

Ακολούθησε πλούσιο δείπνο, που προσέφερε ο κ. Χρήστος Ελευθερίου.

Ευχόμαστε στο Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων να διπλοτριπλασιάσει τις 90ετίες του και να είναι πάντα δραστήριος και δοτικός.

(Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων)