Η ελληνική κοινότητα Φλόριδας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η ελληνική κοινότητα της Φλόριδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί και να υποστηρίξει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (Giannis Antetokounmpo) και τους Milwaukee Bucks που θα αγωνιστούν στις 22 Δεκεμβρίου εναντίον των Miami Heat.

Ο 23χρονος Ελληνας παίκτης του NBA εντυπωσιάζει και φέτος με τις επιδόσεις του και θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών ακόμη και για το βραβείο του MVP. Η κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο του έχουν προσδώσει το προσωνύμιο «Greek Freak».

Αλλά και εκτός γηπέδου ο Γιάννης έχει κερδίσει τις εντυπώσεις καθώς παρόλη την επιτυχία του, παραμένει ευγενικός και προσήνης, ενώ δεν ξεχνά τις ρίζες του και το φιλανθρωπικό έργο.

«Δεν υπάρχει παρασκήνιο ή υπερβολική προβολή όσον αφορά στον Γιάννη», δήλωσε ο κ. Αλέκος Χαραλαμπίδης (Aleco Haralambides), δικηγόρος στο Μαϊάμι και ηγετικό στέλεχος της ελληνικής κοινότητας εκεί.

«Προβάλλει τα κλασικά ελληνικά ιδεώδη της ταπεινότητας, της σκληρής εργασίας και αριστείας, ενώ την ίδια στιγμή είναι το καλό παιδί, της διπλανής πόρτας», πρόσθεσε.

«Γεια σου Γιάννη», τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης, χαιρετίζοντας τον Ελληνα παίκτη.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια του αγώνα των Milwaukee Bucks εναντίον των Miami Heat στο Μαϊάμι μπορείτε να καλέσετε στο: 786-777-1000.

(ekirikas.com)