Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αίγυπτο»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τις καταστροφικές πυρκαγιές να μαίνονται σε πολλαπλά μέτωπα στην Ελλάδα κατακαίοντας χιλιάδες στρέμματα δάσους, η Αίγυπτος για ακόμα μια φορά ανταποκρίθηκε στην δύσκολη αυτή περίοδο για την πατρίδα μας, στέλνοντας άμεσα 3 πυροσβεστικά ελικόπτερα για την ενίσχυση των δυνάμεων κατάσβεσης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter ευχαριστεί την Αίγυπτο για τη πολύτιμη βοήθεια στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στην Αίγυπτο για την αποστολή 3 πυροσβεστικών ελικοπτέρων για να ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για την καταπολέμηση των δασικών πυρκαγιών. Ευχαριστώ Αίγυπτο!», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Ευχαριστήριο μήνυμα έστειλε και το Υπουργείο Εξωτερικών

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την ετοιμότητα της Αιγύπτου να στείλει τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα για να βοηθήσει την Ελλάδα στην καταπολέμηση των σοβαρών δασικών πυρκαγιών», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στο twitter.

Δείτε παρακάτω και την ανακοίνωση από την μεριά της Αιγύπτου για την αποστολή των τριών πυροσβεστικών ελικοπτέρων στην πατρίδα μας.

(ekkairo.org)