Καμπάνια για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Καμπάνια για την επέτειο από την Επανάσταση του 1821 δημιούργησε διαδικτυακά η ομογενής Αντζι Ξυδιά, με τίτλο «WeAreGreece».

Οπως είπε η ίδια στον «Ε.Κ.», σκοπός της καμπάνιας είναι να γνωστοποιήσει την Ημέρα αυτή προβάλλοντας την Ελλάδα και τις ιδέες της για τη δημοκρατία, την ελευθερία και την ανεξαρτησία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. «Η έμπνευση ήρθε όταν έκανα κάποιες αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια για την Ημέρα της Γυναίκας. Κάθε χρόνο η καμπάνια για την γυναίκα έχει συγκεκριμένο θέμα και φέτος είναι να διαλέξουν να αλλάξουν. Αυτό με έκανε να σκεφτώ τι θα κάνουμε εμείς ως Ελληνοαμερικανοί για να γιορτάσουμε την ιστορική αυτή επέτειο εν μέσω πανδημίας; Τότε ένιωσα πως επιβάλλεται να φτιάξω μια παγκόσμια καμπάνια» είπε η κ. Ξυδιά.

Η ομογενής έφτιαξε μια σειρά από φωτογραφίες και ηχηρά μηνύματα για την επέτειο των 200 χρόνων τις οποίες και μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το χασταγκ #WeAreGreece. «Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι Ελληνας για να συμμετέχει. Οποιος εκτιμά την Ελλάδα και τα όσα έχει συνεισφέρει στον υπόλοιπο κόσμο μπορεί να συμμετέχει.

Η καμπάνια το πρώτο 24ωρο έφτασε τα 10.000 άτομα και μοιράστηκε πάνω από 65 φορές.

Περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια μπορείτε να βρείτε εδώ: https://onebeanmarketing.com/campaigns.html

(www.ekirikas.com)