Ο Matthew McConaughey στον Jimmy Fallon: Η Ελλάδα παράδεισος για διακοπές

ΤΑΞΙΔΙ

Η Ελλάδα είναι παράδεισος για διακοπές, δήλωσε ο δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Matthew McConaughey, στην μεγάλης θεαματικότητας εκπομπή «The Tonight Show Starring», του Jimmy Fallon.

Ο κ. McConaughey εκλήθη από τον Jimmy Fallon να μιλήσει για το πώς έγινε ο «πρέσβης» του Wild Turkey bourbon και δεν σταμάτησε να εξάρει τα ελληνικά νησιά, όπου βρέθηκε με τον επίσης γνωστό ηθοποιό Woody Harrelson και την δική του οικογένεια.

Η συζήτηση ξεκίνησε για την μητέρα του και πήγε στις «κανονικές» διακοπές που έκαναν «επιτέλους» μαζί ως οικογένεια φέτος το καλοκαίρι:

Ο κ. McConaughey, σημείωσε:

Πήραμε τα παιδιά, την μητέρα μου, τον πατέρα τής συζύγου και είπαμε ας πάμε στην Ιταλία, στα ελληνικά νησιά.

Συναντηθήκαμε με την οικογένεια Harrelson στην Ελλάδα. Ναι, του Woody Harrelson. Ο οποίος είναι ο τύπος που αν νοικιάσεις το μέρος εσύ, αλλά φτάσει πριν από εσένα, θα πάρει την μεγαλύτερη κρεβατοκάμαρα. Ακόμη και αν το σχέδιο για το βράδυ λέει πως θα πάτε στα Οσκαρ, είναι ίσως καλή ιδέα να πάρεις το μαγιό σου.

Είμαστε εκεί τρεις εβδομάδες. Παράδεισος.

Η Ελλάδα είναι όμορφη… Εντελώς γενναιόδωρη. Η θάλασσα δεν «δαγκώνει» (σ.σ. με την έννοια δεν είναι επικίνδυνη), ο αέρας δεν «δαγκώνει», η γη δεν «δαγκώνει». Οι άνθρωποι αγαπούν την οικογένεια. Πέρναμε μαζί το πιο ηλικιωμένο άτομο, που ήταν η μητέρα μου και ήταν πάντα η βασίλισσα, σε όλες τις περιστάσεις.

Είχαμε τρεις σπουδαίες εβδομάδες. Ηταν τόσο όμορφα που αποφασίσαμε, όταν ήταν να φύγουμε, ας το «σπρώξουμε», ας μείνουμε ακόμη μία εβδομάδα. Ολοι, ομόφωνα είπαν «ναι». Θα ακυρώσουμε τα ταξί για το αεροδρόμιο το απόγευμα…

Εκτός από την μητέρα μου, η οποία είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες, έτοιμη να φύγει. – «Μητέρα έχουμε μία ιδέα, όλοι θέλουν να μείνουμε μία ακόμη εβδομάδα στον παράδεισο».

– «Οχι, δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα», απάντησε. «Στο μυαλό μου είχα προετοιμάσει ότι θα φύγουμε σήμερα και είμαι έτοιμη να φύγω».

– «Εχουμε ακόμη μία εβδομάδα, πιστεύαμε ότι θα μας πεις ευχαριστώ».

– «Πρέπει να επιστρέψω στην τάξη μου πιλάτες την Τρίτη και στο κέντρο ομορφιάς για τα νύχια μου», πρόσθεσε.

Η σύζυγος μου, πολύ έξυπνη, της είπε, «ξέρεις τι; γνωρίζω ένα σπουδαίο κέντρο ομορφιάς στην πόλη εδώ, πάμε να φτιάξουμε τα νύχια μας και θα κάνουμε πιλάτες στην παραλία αργότερα…».

Και η μητέρα μου είπε «θα ξεπακετάρω αμέσως, ας μείνουμε ακόμη μία εβδομάδα».

(www.ekirikas.com)