Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Το «ευχαριστώ» της Σοφίας Ράλλη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τον απολογισμό της για τη συμμετοχή της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες έκανε η σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής Σοφία Ράλλη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του Αλπικού Σκι αποχαιρέτισε τη Νότια Κορέα και ευχαρίστησε όσους την στήριξαν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία των αγώνων της Πιονγκτσάνγκ.

Σε μήνυμά της στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

Ήμουν η πρώτη αθλήτρια της ελληνικής αποστολής που θα αγωνιζόμουν στο αγώνισμα του Αλπικού Σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Pyeongchang 2018, όμως οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες με τις επαναλαμβανόμενες αναβολές του χρονοδιαγράμματος που περιμένεις να αγωνιστείς και τελικά δεν αγωνίζεσαι δεν είναι ότι καλύτερο για τον αθλητή κ κυρίως την ψυχολογία του!

Κάθε αθλητής αντιμετωπίζει τις καταστάσεις διαφορετικά. Έτσι και εγώ…  Κάποιες κέρδισαν, κάποιες εγκατέλειψαν, κάποιες τερμάτισαν… Έζησα μοναδικά συναισθήματα που με έκαναν να νιώσω ως επί το πλείστον συγκινητικά-εκπληκτικά-υπέροχα!!!

Όλα αυτά σε κάνουν καλύτερο πιο δυνατό από κάθε πλευράς άνθρωπο…

Ειλικρινά είμαι ευγνώμων που είχα για 3η φορά την ευκαιρία να αγωνιστώ στην παγκόσμια γιορτή του Αθλητισμού κρατώντας την ελληνική σημαία μας με περηφάνια ανοίγοντας την αυλαία της…

Τέλος θα ήθελα να πω ότι η συγκεκριμένη Ολυμπιακή μου συμμετοχή ήταν από τις πιο απαιτητικές κάθε άποψης (χιόνι, χάραξη διαδρομής, πίστα) και φυσικά το επίπεδο συμμετοχής των αθλητριών ήταν πάρα πολύ δυνατό και υψηλό. Ευχαριστώ όλους εσάς που ξενυχτίσατε για να με παρακολουθήσετε και ευχαριστώ το καθένα ξεχωριστά για τα πάρα πολλά μηνύματα, ευχές και φυσικά τη στήριξη σας!!!

Ελπίζω να βιώσατε μαζί μου κάποια συναισθήματα και εύχομαι σε όλους τους αθλητές και τις οικογένειές τους κάποια στιγμή στη ζωή τους να προσπαθήσουν και να αποκτήσουν μια τέτοια εμπειρία ζωής κ συγκίνησης!!!

(pontos-news.gr)