Η Ελλάδα στην Αυστραλία με όχημα το 1ο Greek Panorama Roadshow

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το 1ο Greek Panorama Roadshow στην Αυστραλία, για το Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη, από τις 25 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2020, ανακοινώνει η North Events.

Το Roadshow περιλαμβάνει επαγγελματικές συναντήσεις για τον κλάδο του τουρισμού με συμμετέχοντες Έλληνες εκπροσώπους από ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς και αντίστοιχα Αυστραλούς εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ στο Σίδνεϊ και τη Μελβούρνη.

Από τις 29 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2020 η ελληνική αποστολή θα συμμάσχει ως κεντρικός εκθέτης με περίπτερο στο 33ο μεγάλο ελληνικό φεστιβάλ Lonsdale Street Greek Festival στη Μελβούρνη, όπου αναμένονται περισσότεροι από 150.000 επισκέπτες.

Το 1ο Roadshow στην Αυστραλία υποστηρίζεται στρατηγικά από την ομοσπονδία τουριστικών γραφείων FedHATTA και εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών, σε συνέχεια και της κοινής στρατηγικής τους στις ΗΠΑ για την περίοδο 2018-2021. Αρωγός στις επιχειρηματικές συναντήσεις του Roadshow αποτελεί η AFTA (Australian Federation of Travel Agents).

(www.ekirikas.com)