Ένα εκατομμύριο κλικ για τις φοβερές Κρητικές γιαγιάδες !

ΤΑΞΙΔΙ

Μέσα σε μια βδομάδα συγκέντρωσε ένα εκατομμύριο προβολές το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου σε Facebook & Youtube και πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό διαδίκτυο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά !

Μετά το “Let’s Do it Χαρίλαε” αλλά και το φαινόμενο “Κρητικό Survivor” έρχεται να προστεθεί στην λίστα και το “Just Μπύρες” που σπάει και αυτό με την σειρά του τα κοντέρ προβολών συγκεντρώνοντας παράλληλα χιλιάδες σχόλια και δημοσιεύματα σε Ελλάδα και Ομογένεια !

Είναι χαρακτηριστικό πως εκατοντάδες Έλληνες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό έχουν αγαπήσει και μοιραστεί το βίντεο που τους ταξιδεύει έστω για λίγο στην Ελλάδα όπως λένε, ενώ στο στούντιο του «Καλοκαίρι Στο Νότο» καταφθάνουν καθημερινά «φιλέματα» όπως λέμε στην Κρήτη από όλο το νησί αλλά και το εξωτερικό !

Πεσκέσια τυλιγμένα σε πετσέτα, γλυκά του κουταλιού, κρασί από προσωπικούς αμπελώνες μέχρι και μπύρες ιδιωτικής παραγωγής συνθέτουν μια σουρεαλιστική αλλά συνάμα συγκινητική πραγματικότητα ! Είναι ο δικός τους τρόπος να δείξουν την εκτίμηση αλλά και πως αυτά τα 4 λεπτά που διαρκεί το βίντεο, τους έβγαλαν για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας !

Ενδιαφέρον προσέλκυσαν και οι χαρακτήρες του βίντεο που έχουν αγαπηθεί από το κοινό ! Ο Γιώργης, ο καφετζής με την γυναίκα του, οι αγαπημένες γιαγιάδες… Η ομάδα του «Καλοκαίρι Στο Νότο» και της «Xperience More» χωρίς να έχει την πολυτέλεια των μεγάλων εταιρειών παραγωγής με πολυάριθμα casting και σημαντικές υποδομές, αναζητά για ένα μεγάλο διάστημα μέσα από καφενεία χωριών, κοινωνικές δομές μέχρι και αυλές σπιτιών τους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν σε κάθε βίντεο !

Αμέτρητες πρόβες διαμορφώνουν σαν τον πηλό τους υποψήφιους πρωταγωνιστές και φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που βλέπουμε την οθόνη, ενώ κάθε χρονιά τα χωριά του νησιού συναγωνίζονται για το ποιο θα φιλοξενήσει τα γυρίσματα προσπαθώντας να «δωροδοκήσουν» τους παραγωγούς με ντολμαδάκια και καλιτσούνια ! Οι  παραγωγοί της Παγκρήτιας εκπομπής, Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου δεν έχουν σταματήσει να ευχαριστούν το κοινό για την ανταπόκριση του ενώ όπως δήλωσαν και σε μια από τις πρώτες εκπομπές του προγράμματος «…το σημαντικότερο και πιο αυθεντικό brand στην Κρήτη, είναι τελικά οι άνθρωποι της» ! Μένει να δούμε τι μας ετοιμάζουν για την συνέχεια !

(www.cretalive.gr/)