Μελβούρνη: Επαφές τις Κοινότητας με υποψήφιους στις επαναληπτικές εκλογές στην έδρα Batman

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Συνάντηση με την υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων στις επαναληπτικές εκλογές της ομοσπονδιακής έδρας Batman, στη Μελβούρνη, στις 17 Μαρτίου, κ. Alex Bhathal είχε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης.

Στη συνάντηση που έγινε την περασμένη Τετάρτη η κ. Bhathal ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την Κοινότητα και την ομογένεια της Μελβούρνης, μεταξύ των οποίων ήταν

  • η ενίσχυση των προγραμμάτων διδασκαλίας Ελληνικών στα κρατικά σχολεία, το κοινοτικό Κολλέγιο ΑlphingtonGrammar και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα όπως στο Πανεπιστήμιο Latrobe.
  • Η υποστήριξη των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και φεστιβάλ της Κοινότητας
  • Και θέματα όπως η απώλεια της σύνταξης όταν κάποιος ταξιδεύει στο εξωτερικό, η αύξηση του κόστους ζωής και τα προβλήματα που δημιουργεί σε Ελληνες τρίτης ηλικίας. Σημειώνεται ότι ένας μεγάλος αριθμός Ελλήνων ζει στην περιφέρεια της έδρας Batman, ενώ εκεί βρίσκεται και ο ιερός ναός της Κοινότητας Αγιος Γεώργιος.

Σε ανακοίνωσή της η κ. Bhathal τονίζει ότι στηρίζει την Ελληνική Κοινότητα και την ελληνική παροικία και ό,τι αν εκλεγεί στις εκλογές της 17 Μαϊου θα αντιπροσωπεύσει δυναμικά τους Ελληνο-Αυστραλούς στην ομοσπονδιακή βουλή.

Σημειώνεται ότι και η ίδια προέρχεται από οικογένεια μεταναστών και ο γιος της είναι μαθητής στο Κολλέγιο Alphington Grammar.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Κοινότητας πρόκειται να συναντηθεί και με την υποψήφια του Εργατικού Κόμματος στην έδρα Batman κ. Ged Kearney.

(Greek Community of Melbourne)