Tο 29ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Σίδνεϊ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την προπώληση των εισιτηρίων για την Πρεμιέρα του 29ου Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Σίδνεϊ, το οποίο αποτελεί μία διοργάνωση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν. Ουαλίας, ανακοίνωσε η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης.

Το φεστιβάλ ξεκινά την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, στις 8:30μμ., με την ταινία «Άκου ποιος μιλάει», σε σκηνοθεσία Θοδωρή Νιάρχου, στην κινηματογραφική αίθουσα του Palace Cinema Norton St., στο προάστιο Leichhardt του Σίδνεϋ και θα διαρκέσει έως τις 27 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια ιδιότυπη κωμωδία που εξερευνά την ιστορία του Φώτη, ενός life-coach, του οποίου η ίδια η ζωή έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Ο Φώτης (Μελέτης Ηλίας) βρίσκεται σε αδιέξοδο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένας life coach στο επάγγελμα, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε τον γέμιζαν επαγγελματικά, δεν του προσφέρουν πια την ίδια εσωτερική ικανοποίηση και έχει απομονωθεί πλήρως και στην προσωπική του ζωή. Σε αυτό το κρίσιμο κομβικό σημείο για τον ίδιο και την καριέρα του, θα αναλάβει δράση μια φωνή που του είναι οικεία, μια φωνή που γνωρίζει μόνο στο μυαλό του. Θα μπορέσει ο Φώτης να βρει… τον Φώτη ξανά και να ερωτευτεί πριν χαθούν όλα;

(www.panhellenicpost.com)