«Γεννάει» φιλάθλους στην ομογένεια ο ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το μεγάλο κέρδος του Δικεφάλου από τις εκδηλώσεις που γίνονται στη Γερμανία τα τέσσερα τελευταία χρόνια με την ενεργή συμμετοχή και των βετεράνων

Απίστευτη συσπείρωση των φίλων του ΠΑΟΚ στη Γερμανία και δυναμική ανταπόκριση στην εκδήλωση που έγινε πριν από λίγες ημέρες για την «Ημέρα του ΠΑΟΚ» καταγράφηκε και σε αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport. Αναμφίβολα το μεγάλο κέρδος του ΠΑΟΚ από την ενεργή συμμετοχή εκπροσώπων του σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, είναι το γεγονός πως «γεννάει» συνεχώς φιλάθλους.

Οι γονείς ντύνουν στα ασπρόμαυρα τα παιδιά τους από πολύ μικρές ηλικίες και τα μαθαίνουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ, το ιδεολογικό περιεχόμενο  του και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά στοιχεία που κάνουν αυτόν τον σύλλογο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως εκατοντάδες ομογενείς με τα παιδιά στις αγκαλιές τους, βρέθηκαν στην εκδήλωση για την «Ημέρα του ΠΑΟΚ» που έγινε στο Μόναχο και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους βετεράνους παίκτες του Δικεφάλου και να συζητήσουν μαζί τους για το παρόν και το μέλλον.

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης που οργάνωσε το ταξίδι στο Μόναχο με δηλώσεις του στη «Metro Sprort» υποστήριξε με πάθος: «Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους, είναι μία ιδέα διαχρονική, αυτή υπηρετούμε όλοι, είτε είμαστε εντός του οργανισμού, είτε είμαστε εκτός. Ολοι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια και ειλικρινά αισθάνομαι συγκινημένος από την πολύ μεγάλη ανταπόκριση και την αγάπη που εισπράξαμε. Όταν συναντάς ανθρώπους κάθε ηλικίας, που ζουν στη Γερμανία, γονείς με τα παιδιά στις αγκαλιές τους που τα έχουν ντυμένα στα ασπρόμαυρα, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη είναι η αγάπη που νιώθουν για τον ΠΑΟΚ. Κάποτε κάναμε φιλάθλους παίζοντας στο γήπεδο, τώρα, ως βετεράνοι βοηθούμε να «γεννηθούν» νέοι ΠΑΟΚτσήδες, όπου μας φωνάζει η ομογένεια. Και εμείς, οφείλουμε να ανταποκριθούμε και το κάνουμε».

 

«Απλόχερη στήριξη από τον Σαββίδη»

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ευχαρίστησε και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη για την προσφορά του: «Ειλικρινά θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ τον κ. Σαββίδη και τη διοίκηση της ΠΑΕ για τη στήριξη που μας παρέχουν, σε ότι κάνουμε. Από τώρα προγραμματίζουμε την επόμενη «Ημέρα του ΠΑΟΚ» που θα γίνει στο Εσσεν της Γερμανίας, εκεί όπου θα είμαστε παρόντες για να ενισχύσουμε την ομογένεια και τις ακαδημίες μας».

«Άλματα από τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ»

Η «Μerto Sport» απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ακαδημίας «Πόντος Μονάχου» τον κ. Μιχάλη Ελευθεριάδη, από τον οποίο ζητήσαμε την άποψή του για την συνεργασία με τον Δικέφαλο. «Συμπληρώσαμε 50 χρόνια ως σύλλογος και είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι» ομολόγησε «από αυτή τη συνεργασία. Η σχέση μας με τον σύλλογο είναι αλληλένδετη. Αρκεί να σας αναφέρω πως μόνο στο άκουσμα πως θα συνεργαστούμε με τον ΠΑΟΚ, μας έφερε σε μία νύχτα, πολλά παιδάκια τα οποία εντάχθηκαν στην ακαδημία μας. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί όποιος έρθει στο Μόναχο, ή βρεθεί σε άλλες περιοχές της Γερμανίας».

 (metrosport.gr)