Απονομή Βραβείων και Υποτροφιών στο Σ.Α.Ε

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Το Σάββατο  19 Μαΐου 2018 για άλλη μια χρονιά, το εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων «γέμισε» από νέους που κλήθηκαν να παραστούν στη βράβευση για την επιτυχία τους στις σπουδές τους από τον Σύνδεσμο Αιγυπτιωτών Ελλήνων. 

Ο Πρόεδρος κ. Κ. Μιχαηλίδης καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους στη εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα νέα παιδιά και συγκεκριμένα στους αιγυπτιώτες φοιτητές. Μεταξύ άλλων είπε: «Η Απονομή Υποτροφιών στους νέους μας είναι βασικό μέλημα του Συνδέσμου μας. Κάθε χρόνο ανταμείβουμε τις προσπάθειες των παιδιών βάζοντας ένα λιθαράκι για την καλύτερη δυνατή μελλοντική τους σταδιοδρομία…». 

Στη συνέχεια ο Έφορος της Επιτροπής Υποτροφιών κ. Απ. Τζιτζάς καλωσόρισε με την σειρά του όλους  τους παρισταμένους στο σπίτι του Αιγυπτιώτη Έλληνα, στη ξεχωριστή εκδήλωση που τιμάει τους κόπους και τις προσπάθειες των Νέων.  Επίσης ανέφερε τα εξής: «Η  προσφορά και η δράση του Συνδέσμου μας συνεχίζεται για  85 έτη ανελλιπώς και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε την γιορτή των Νέων μας. Μία εκδήλωση με ιδιαίτερο νόημα για όλους μας, με στόχο το μέλλον του Συλλόγου μας και όχι μόνο. Ο Σύνδεσμος μας τιμά , επιβραβεύει και συμπαρίσταται ως αρωγός στα παιδιά μας στο μεγάλο όνειρο που επέλεξαν και ανταμείβει τις προσπάθειες ετών που κατέβαλαν τόσο οι ίδιοι όσο κι οι οικογένειες τους για την μόρφωση, την αναβάθμιση των πολιτιστικών τους αναγκών και επαγγελματικών τους επιδιώξεων». 

Ακολούθησε η Βράβευση των νέων και στη συνέχεια μουσικό πρόγραμμα με μαθητές από το Μουσικό Λύκειο Ιλίου. Η βραδιά έκλεισε με αιγυπτιώτικο κέρασμα. 

(Σ.Α.Ε)