Bazaar βιβλίου στο εντευκτήριο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για μία ακόμη φορά από την Επιτροπή Νέας Γενιάς και Ενημέρωσης του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων  το Bazaar βιβλίου στις 13/5/2018 – Κυριακή και στις 14/5/2018 – Δευτέρα.

Τα μέλη της επιτροπής γέμισαν με βιβλία τους πάγκους που είχαν στηθεί στην είσοδο του εντευκτηρίου του Συνδέσμου. Τα βιβλία που υπήρχαν ήδη στον Σύνδεσμο αλλά και αυτά που προσέφεραν τα μέλη και οι φίλοι κάλυπταν όλα τις θεματικές ενότητες, μυθιστορήματα, διηγήματα, ιστορικά, παιδικά, μαγειρικής, γυμναστικής κλπ. και όλα ήταν σε πολύ προσιτές τιμές.

Όπως αναφέρεται και στο δελτίου τύπου του Συνδέσμου “Για άλλη μια φορά η προσέλευση ήταν μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι που τα μέλη μας και οι φίλοι στηρίζουν τις προσπάθειες του Συνδέσμου. Όλα τα έσοδα από το Bazaar βιβλίου, όπως και όλων των εκδηλώσεων, ενισχύουν το Ταμείο της Κοινωνικής Πρόνοιας του Συνδέσμου. Ευχαριστούμε θερμά όσους μας στήριξαν οικονομικά αγοράζοντας βιβλία για ακόμη μία φορά, όσους προσέφεραν βιβλία αλλά και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του.”