Ομιλία του Dr. Ιωάννη Καραϊτιανού στο Σ.Α.Ε.

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 οι παρευρισκόμενοι στους χώρους του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Dr. Ιωάννη Καραϊτιανού Δ/ντη της Χειρουργικής Ογκολογικής Κλινικής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» με θέμα “Η πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου. Σύγχρονες θεραπευτικές εξελίξεις επιτυγχάνουν την ίαση”.

Ο κ. Καραϊτιανός Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ογκολογίας, της Ελληνικής Γεροντολογικής & Γηριατρικής Εταιρείας, της Εταιρείας Ιατρικών Σπουδών, Εκδότης του περιοδικού «Ιατρική», Μέλος Δ.Σ. σε πάνω από 50 Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες της Ελλάδος και του Εξωτερικού. Το εξαιρετικό βιογραφικό του περιλαμβάνει πλήθος συμμετοχών σε συνέδρια, δημοσιεύσεις, επιστημονικές διακρίσεις, βραβεία και κοινωνική δράση!

Ο εξαιρετικός Καθηγητής επεσήμανε στη διάρκεια της ομιλίας του “Τα καλά νέα είναι ότι με την πρωτογενή & δευτερογενή πρόληψη μπορούμε να δημιουργήσουμε άμυνες για την πρόληψη του καρκίνου!”

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης ευχαρίστησε θερμά τον Καθηγητή για την τόσο σημαντική ενημερωτική ομιλία του απονέμοντας του ευχαριστήριο δίπλωμα!