Ο Σ.Α.Ε. διοργάνωσε την 3η Συνάντηση Χορωδιών

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Η 3η Συνάντηση Χορωδιών διοργανώθηκε από το Σ.Α.Ε. και πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό κινηματογράφο ΑΛΕΚΑ στις 14/10/2017. Όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου του Σνδέσμου:

“Το 2018 ο Σύνδεσμος Αιγυπτιωτών Ελλήνων συμπληρώνει 85 χρόνια δράσης & προσφοράς!  Στα πλαίσια των Πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 85 χρόνων ο Σύνδεσμος μας οργάνωσε, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στο κινηματοθέατρο ΑΛΕΚΑ του Δήμου Ζωγράφου, την 3η Συνάντηση Χορωδιών.  Στην επιτυχημένη εκδήλωση συμμετείχαν οι Μικτές Χορωδίες των Δήμων Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Ελληνικού και του Συνδέσμου μας. Την εκδήλωση παρακολούθησαν δημότες Ζωγράφου, Αιγυπτιώτες και  τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος κ. Καφατσάκη, η Αντιδήμαρχος κ. Ευσταθία Αλεξανδρή-Ζουμπουλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος κ. Α. Οικονόμου, ο κ. Ν Νευράκης του Συνδέσμου Μουσουργών Ελλάδας.  Το πλούσιο ρεπερτόριο περιελάμβανε ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Παρουσιαστής της όμορφης εκδήλωσης ο Σκηνοθέτης – Ηθοποιός κ. Πάνος Κατέρης.

Ο Πρόεδρος κ. Κώστας Μιχαηλίδης ευχαρίστησε την Δήμαρχο Ζωγράφου κ. Καφατσάκη για την φιλοξενία και τους υπευθύνους των Χορωδιών για την συμμετοχή τους με απονομή αναμνηστικής πλακέτας.”