Η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου στο διαδίκτυο

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΠΑΡΟΙΚΙΑΚΑ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ

Την επίσημη ιστοσελίδα της απέκτησε η Ελληνική Κοινότητα Καΐρου από τις 15 Οκτωβρίου 2017 και πλέον, όπως αναγράφεται και στην αρχική σελίδα της “είστε όλοι ευπρόσδεκτοι κάθε στιγμή της ημέρας να ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για οτιδήποτε αφορά τον απανταχού Αιγυπτιώτη Ελληνισμό”.

Η επίσημη διαδικτυακή στέγη της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου http://ekkairo.org συνδυάζει την καλαισθησία, αλλά και τη δυνατότητα στο χρήστη να περιηγηθεί στις διάφορες σελίδες με ευκολία.

Σκοπός της Ελληνικής Κοινότητας Καΐρου είναι τόσο η δυνατότητα του κοινού να επικοινωνήσει άμεσα και με ευκολία με την Κοινότητα προκειμένου να λάβει πληροφορίες για την παροικία, την Κοινότητα, τη ζωή στο Κάιρο και την Αίγυπτο γενικά. Επιπρόσθετα μέσα από τις σελίδες της θα παρουσιάζονται οι δραστηριότητες των Ελλήνων της Παροικίας, η ιστορία της Ελληνικής Κοινότητας, αλλά και πολιτικές, οικονομικές και πολιτιστικές ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και την Αίγυπτο σε ένα ευρύτερο κοινό, καθιστώντας κατά αυτόν τον τρόπο την ιστοσελίδα μας γέφυρα επικοινωνίας του αιγυπτιώτη ελληνισμού με τους έλληνες ανά τον κόσμο.

Εμείς θα θέλαμε να συγχαρούμε την Ελληνική Κοινότητα Καΐρου για την εξαιρετική αυτή προσπάθεια και να την καλωσορίσουμε στη διαδικτυακή οικογένεια.